Over mij

Welkom op mijn website.

Allereerst wil ik je bedanken voor je interesse in mijn werk. Ik ben Anton de Bruin en in het dagelijks leven werk ik als verkoper bij G-Star. In mijn vrije tijd zul je mij vaak met mijn camera zien, want fotograferen is iets wat ik erg leuk vind. Mijn creatieve brein staat dan eigenlijk nooit stil. Altijd ideeën in overvloed. Tijd voor uitwerking van die ideeën dus.

Over het algemeen fotografeer ik van alles. Zoals je ook wel in mijn portfolio kunt zien, lopen de opdrachten sterk uit één. Van portretfoto’s tot aan familie foto’s. Van gekleed tot erotisch naakt. Van Fetish tot aan landschappen. Alle onderwerpen zijn bespreekbaar en in overleg komen we tot een leuke shoot (Waar we beiden enthousiast van worden!) Weet je zelf niet goed, wat je precies wilt? Ook dan kan ik samen met jou een concept creëren, welke aan jouw wensen voldoet.

Het gaat er mij om, dat jij als model je op je gemak zult voelen omdat dan de mooiste foto’s ontstaan. Ideeën aandragen mag altijd maar verwacht niet dat ik exact dezelfde foto zal maken. Ik heb mijn eigen stijl en zal er dus mijn sausje aan geven.

Ik heb er zin in. Jij ook! laten we snel een shoot inplannen dan.

Deze website heb ik opgezet om mijn werk bij een breder publiek bekend te maken. Naast deze site, ben ik ook actief op o.a. Facebook en Instagram.

Mocht je nog vragen hebben, voel je vrij om contact op te nemen.

Anton de Bruin