Aanmelden #ikbenhetzat

Hey jij daar … Ik ben op zoek naar jou!

naar mij zul je denken? Ja naar jou ! Ik zoek namelijk mensen die het ook zat zijn dat er steeds homo’s in elkaar geslagen worden. Mensen die mee willen werken aan een tegengeluid door middel van model te staan voor mijn fotoserie die ik wil gaan maken. De serie die ik wil gaan maken staat in het kader van #ikbenhetzat.

Er zijn geen voorwaarden hoe je eruit moet zien. Ik zoek namelijk mensen van elk kaliber. Gay, Lesbisch, Straight. Bi, Twink. Bear, Muscle, Extrovert, Introvert, jong, oud, Ervaring niet vereist uiterlijk ook geheel onbelangrijk. Enige vereiste is dat je het leuk vind om mee te werken. En ik jou foto mag gebruiken bij een mogelijke expositie.

Inmiddels is in overleg met niemand minder dan Dusty, De frau die #ikbenhetzat in het leven heeft geroepen. Een concept tot stand gekomen. Dus nu kan ik beginnen met de voorbereidingen. Als alles binnen is zullen de eertse foto’s gemaakt gaan worden. Mocht je je al hebben op gegeven dan krijg je spoedig de info toegezonden. Heb je jezelf nog niet opgegeven dan kan dat alsnog.

Jezelf aanmelden? Gelieve de Quit Claim in de juiste taal te downloaden en in te vullen. Deze vervolgens mee te sturen in het onderstaande formulier.

Quit claim Nederlands

Mocht je geen Printer hebben thuis of lukt het digitaal invullen niet. Mag je de Quitclaim ook printen invullen en meenemen, of het melden bij je aanmelding dan print ik hem voor je uit en kun je hem hier thuis invullen.

    U dient hier de quit claim te uploaden

    Groet,

    Anton de Bruin